چهار شیار

مته چهار شیار

مته چهار شیار یکی از انواع مته است که برای سوراخ کاری روی متریال مختلفی استفاده می شود. این نوع مته دارای انواع و اندازه های مختلفی است و هر نوع آن نیز برای کاربرد خاصی مورد استفاده قرار می گیرد. از مته های چهار شیار اغلب برای ایجاد سوراخ در مصالح ساختمانی مانند آجر و بتن استفاده می شود. این مته ها به دلیل داشتن دو لبه، نوک تیزتری دارند و راحت تر و با سرعت بیشتری سطوح سفت را سوراخ می کنند. اما در مقایسه با مته پنج شیار، مته چهار شیار ضغیف تر است و برای سطوح نرم تر استفاده میشود. توجخ داشتخ باشید که از مته پنج شیار صرفا به جهت سوراخکاری در سطوح استفاده میشود درصورتی که قصد تخریب و شکستن سطحی را دارید از قلم چکش تخریب استفاده کنید.

مته دریل چهار شیار در سایزها و اندازه های مختلفی وجود دارد و دارای چهار شیار است که این شیارها دو به دو مشابه و هم اندازه هم می باشند. کار کردن با انواع مته چهار شیار بسیار راحت است و از آن جایی که سرعت بالایی دارند، گرد و خاک سوراخ کاری را پراکنده کرده و دقت در انجام کار را افزایش می دهند. این مته ها را می توانیم به دو نوع کلی دو الماس و چهار الماس نیز تقسیم بندی کنیم.

خرید مته چهار شیار​

در هنگام انتخاب و خرید مته چهار شیار باید به نکاتی مانند نوع، طول، قطر، دو الماس یا چهار الماس بودن و غیره توجه داشته باشید تا بتوانید مناسب ترین نوع مته را برای کاربرد مورد نظر خود تهیه کنید. در فروشگاه ابزار باما انواع مته دریل عرضه شده است. برای خرید مته چهار شیار کافیست تا مته مناسب برای کاربرد مورد نظر خود را انتخاب کنید و از طریق شماره های زیر محصول خود را سفارش دهید.

قیمت مته چهار شیار

قیمت مته چهار شیار با توجه به نوع، جنس، اندازه و چگونگی قسمت های مختلف مته تعیین می شوند. در لیست زیر می توانید قیمت انواع مته دریل چهار شیار را مشاهده کنید. 

مته چهار شیار چهار الماسه ولف | WOLF

مته چهارشیار چهار الماسه ولف از مواد سخت کاری شده تهیه و تولید شده است و هر چه مواد ساخت بهتر باشد عمر مته بیشتر و انجام عملیات راحت تر صورت می پذیرد. لازم به ذکر است که مته های الماس بر حسب نوع و سختی الماس در سر مته به چند دسته تقسیم می شوند تا بتوانند سطح های گوناگون را با سختی و روکش متفاوت مانند سرامیک، گرانیت، کاشی، بتن، سنگ و… و غیره خزینه کاری کنند. این مته دارای شیار هایی است که به یک اندازه و فاصله جدا از یکدیگر طراحی گشته اند. وجود یک خط موازی نازک و برجسته بین شیارهای اصلی و به ترتیب شیارها نشانگر خاک در آور است که این خاک گیر باعث می شود به هنگام سوراخکای خاک چوب به عمل امده به راحت تر از سوراخ خارج شود و کار سریعتر انجام شود. مته چهارشیار چهار الماسه ولف از نظر قطر و طول یا عمق در اندازه های متفاوتی هستند. بنابراین جهت متصل کردن مته ها به انواع دریل ها باید به سایز آنان دقت کرد.

مته چهار شیار ولف

معرفی مته چهار شیار چهار الماس ولف

کاربرد مته چهار شیار

مته چهار شیار یکی از قطعات بسیار کاربردی در صنایع مختلف است. از مته دریل چهار شیار در صنایع ساختمان سازی، خودروسازی، برق، مکانیک و غیره برای ایجاد سوراخ و حفره روی سطوح آلومینیومی، چدنی، فولادی، بتن، انواع سنگ ها و حتی شیشه استفاده می شود.

  • سوراخ‌کاری در بتن: از مته‌های چهار شیار برای ایجاد سوراخ‌هایی با قطر و عمق مختلف در بتن استفاده می‌شود.
  • سوراخ‌کاری در آجر و سنگ: این مته‌ها برای سوراخ‌کاری در انواع آجر و سنگ‌های طبیعی و مصنوعی به کار می‌روند.
  • نصب انواع اتصالات: از سوراخ‌های ایجاد شده توسط مته‌های چهار شیار برای نصب انواع انکر، رول بولت، و سایر اتصالات استفاده می‌شود.
  • عبور لوله و کابل: این مته‌ها برای ایجاد کانال‌هایی جهت عبور لوله‌ها و کابل‌های برق و تاسیساتی در دیوارها و سقف‌های بتنی به کار می‌روند.

خرید مته چهار شیار

انواع مته چهار شیار

قطر مته چهار شیار از سایز 4 تا 32 میلی متر میباشد. و طول آنها دارای 110، 160، 260 و 460 میلی متر میباشد. انتهای مته های چهار شیار به دلیل اینکه باریک تر است قشار خاصی را میتواند تحمل کند به همین دلیل برای سوراخکاری و کارهای سبک قابلیت استفاده را دارند. 

در هنگام خرید مته چهار شیار باید به با کیفیت بودن جنس و استاندارد بودن طراحی هر قسمت از مته توجه داشته باشید زیرا تمامی قسمت های مته در عملکرد آن تأثیر دارند و دارای کارایی خاصی می باشند. برای مثال طول بدنه مته که شیارها روی آن قرار گرفته اند، اندازه عمق سوراخ هایی که مته می تواند ایجاد کند را تعیین می کند. همچنین به بلندی و کوتاهی دنباله مته که درون دریل قرار می گیرد نیز باید توجه شود.

علاوه بر این در انتخاب انواع مته چهار شیار باید به استاندارد بودن شیار مته نیز توجه کنید. منظور از شیار مته همان زاویه روی بدنه مته است که براده های حاصل از سوراخ کاری را از داخل سوراخ خارج می کند. توجه به جان مته و یا همان فاصله بین دو شیار نیز اهمیت زیادی دارد زیرا جان مته با اندازه های مختلفی وجود دارد و هر اندازه نیز برای کاربرد خاصی مناسب می باشد. از آن جایی که دو لبه نوک مته که به آن ها دو لبه اصلی گفته می شود، در عملکرد مته در سوراخ کردن و برداشتن براده ها تأثیر زیادی دارند باید به استاندارد بودن این لبه ها توجه زیادی داشته باشید.

تفاوت مته چهار شیار 2 الماس و 4 الماس

تفاوت اصلی این دو مته چهار شیار همانطور که از نام آنها پیداست، مربوط به تعداد الماس هایی است که روی سر مته قرار دارد.

  • مته چهار شیار دو الماس دارای 2 الماس مستقر شده در دو شیار مخالف هم است. این نوع مته چهار شیار، نسبت به مته 4 الماس سرعت برش کمتری دارد و برای سوراخکاری مواد نرم تر مناسب است.
  • مته چهار شیار 4 الماس دارای جهار الماس مستقر شده در هر 4 شیار است. نسبت به مته دو الماس سرعت برش بالاتری دارد و برای سوراخکاری مواد سخت تر و غیر فلزی مناسب است. طول عمر این مته نسبت به مته چهارشیار 4 الماس بیشتر است.

انواع مته چهار شیار

ویژگی مته چهار شیار​

  • چهار شیار موازی: این شیارها نقش اصلی را در تخلیه سریع مواد حفاری شده ایفا می‌کنند و از افزایش حرارت و اصطکاک جلوگیری می‌کنند.
  • نوک تیز و مقاوم: نوک مته‌های چهار شیار معمولاً از جنس کاربید تنگستن ساخته می‌شود که بسیار سخت و مقاوم است و به راحتی در مصالح نفوذ می‌کند.
  • طول عمر بالا: به دلیل ساختار قوی و مواد باکیفیت به کار رفته در ساخت این مته‌ها، طول عمر آن‌ها نسبت به مته‌های معمولی بیشتر است.
  • سرعت بالا: مته‌های چهار شیار به دلیل طراحی خاص خود، سرعت سوراخ‌کاری بالایی دارند و زمان کار را کاهش می‌دهند.
  • دقت بالا: این مته‌ها سوراخ‌هایی با دقت و یکنواختی بالا ایجاد می‌کنند که برای نصب انواع اتصالات و ابزارآلات بسیار مناسب است.

مزایای استفاده از مته چهار شیار

  • سرعت و دقت بالا در سوراخ‌کاری
  • طول عمر زیاد
  • کاهش حرارت و اصطکاک
  • جلوگیری از گیر کردن مته
  • ایجاد سوراخ‌هایی با کیفیت بالا